PixelPet professionele huisdierenfotograaf

Bel me: +32 477 636 237    Email: info@pixelpet.be

Werkwijze


op welke manier ga ik te werk?

PixelPet professionele huisdierenfotograaf Boek je sessie

Check eerst even onze prijzenpagina om alle misverstanden te vermijden en als je dan akkoord gaat, kan je ons boekingsformulier invullen met je voorkeursdatum. Bij voorkeur plannen we de sessie in op een zaterdag, maar er zijn ook enkele vrijdag en zondag sessies mogelijk. Om de best mogelijke lichtinval te hebben zijn de uren in de late namiddag het best, omdat we dan mooi, zacht en warm licht hebben. Ook de uren vlak voor zonsondergang zijn prachtig omdat we dan het ‘gouden’ uur kunnen gebruiken. Indien gewenst, zijn sessies in de vroege ochtend ook mogelijk.

Dringende sessies voor (terminaal) zieke dieren kunnen sneller geboekt worden.

Let op, voor zondagsessies rekenen we een surplus van € 50,-.

PixelPet professionele huisdierenfotograaf Kies de juiste locatie

Eens geboekt stuur ik jullie een document met locaties met toffe en mooie plekjes om en rond Aalst/Oost-Vlaanderen in parken, bossen, stedelijke gebieden ...

De juiste locatie kiezen is van groot belang in het uiteindelijke resultaat van de foto’s. Samen komen we er wel uit wat het beste past bij het karakter en uitstraliing van jullie huisdier.

PixelPet professionele huisdierenfotograaf Voorbereiding op de grote dag

Tevens ontvangen jullie een voorbereidingsgids op de fotosessie. Daarin wordt meer in detail uitgelegd hoe je jezelf en je huisdier kan voorbereiden op de grote dag zodat alles zo vlot mogelijk verloopt.

Ook de weersvoorspellingen houden we best in de gaten. Omdat ik graag met natuurlijk licht fotografeer is het dus belangrijk om het weer op jullie fotodag te controleren. Hoe beter het weer, hoe mooier de foto’s.

Mocht het weer op de dag zelf tegenvallen dan plannen we gewoon een andere dag in.

PixelPet professionele huisdierenfotograaf Geniet van jullie fotosessie

Jullie fotosessie is een avontuur om naar uit te kijken!

Heb je een (over)actieve hond dan zullen we eerst wat spelen en rondrennen om hem moe te maken. Is je hond daarentegen eerder verlegen of schuchter dan kom ik er gewoon even bijzitten totdat hij gewoon is aan mij.

Weet dat we proberen om het unieke karakter van je hond vast te leggen. Dus dat scheve oor, die bijzondere glimlach, die gekke houding leggen we graag vast.

En jouw taak als baasje is het om te ontspannen en zo gewoon mogelijk te doen, want vooral honden hebben de ongelooflijke eigenschap om de emoties van mensen gewaar te worden. Hoe meer onspannen hun baasje is, hoe beter ze reageren en al zeker als je mee op de foto gaat!

PixelPet professionele huisdierenfotograaf Kijk uit naar de teaser foto's

Na de fotosessie begint het bewerken van jullie beste foto’s. Binnen de paar dagen zal ik enkele favorieten als teaser foto’s op mijn Facebook en Instragram pagina publiceren zodat je al eens kan genieten.

Hou dus, of beter volg mij, op PixelPet Photography, of Facebook en Instagram zodat je niets hoeft te missen!

PixelPet professionele huisdierenfotograaf Kies je favoriete foto's

Na de fotosessie en eens de foto’s afgewerkt zijn kunnen we op 2 manieren verder afspreken.

Of je logt in op de online fotogalerij, waarvan je de link via email ontvangt. Daar kan je alle beste foto's bekijken en met behulp van het sterretje kies je jouw favorieten uit waar je recht op hebt volgens het gekozen fotosessie-pakket.

Of je maakt een afspraak bij ons om je foto’s te bekijken. Ook alle prachtige hoog-kwalitatieve produkten voor je foto’s die ik aanbied zijn aanwezig zodat je ze ter plaatse eens kan bekijken alvorens een keuze te maken.

Dan zie je voor het eerst alle finaal bewerkte foto’s. Zet je gewoon neer, relax en bewonder de foto’s van je huisdier op jouw tempo.

Sowieso krijg je een gratis Mobile App met de selectie van jouw favoriete foto's zodat je deze altijd mee kan dragen op je smartphone of tablet.

PixelPet professionele huisdierenfotograaf Geniet van je fotoprodukten!

Afhankelijk van wat je juist besteld hebt zullen de produkten enkel weken later bij ons klaarliggen voor ophaling. Persoonlijk hou ik van dat moment omdat je dan voor het eerst ziet hoe mooi je favoriete foto’s uitkomen in print. Hou tevens onze website en social media in de gaten omdat ik later ook een blog van jullie sessie zal maken.

Nu dat jullie deel uitmaken van de PixelPet familie, houden we jullie up-to-date met alle laatste nieuwtjes, weetjes en produkten. Jullie zijn ook steeds welkom om extra produkten te bestellen op basis van de foto’s die ik veilig bewaar.

 

Nog steeds enkele vragen? Contacteer ons dan gerust vrijblijvend.Geinteresseerd in wat we jullie allemaal kunnen aanbieden?

Bedankt dat je even bent langsgekomen bij PixelPet! Of het nu gaat om hondenfotografie, kattenfotografie, paardenfotografie of fotografie van jullie andere huisdieren, ik kijk er alvast naar uit om jullie en je lieve dieren binnenkort te ontmoeten!