PixelPet professionele huisdierenfotograaf

Bel me: +32 477 636 237    Email: info@pixelpet.be

Over mij


woef, miauw en hallo!

PixelPet professionele huisdierenfotograaf

Ik ben dus Johan Van Cauwenberghe, de fotograaf achter (soms ook voor, boven en onder) de lens bij PixelPet Photography. Als inwijkeling uit Gent heb ik 15 jaar geleden een nestje gemaakt met een rasechte Ajoin in, inderdaad, Aalst (Oilsjt veu de kenners).

 

Samen met Nancy, mijn beste vriendin, echtgenote en rots-in-de-branding, hebben we nog 3 kinderen (waarvan er geen enkele tot het menselijke ras behoort). Onze twee Amerikaanse Cockers, Booster & Rex, en onze lapjeskat Grumpy, zorgen ervoor dat we gewoon voor hen smelten als ze weer eens als kwispelende pluizenbollen op je af komen gestormd.

“Onze huisdieren zijn trouwe en liefdevolle leden van ons gezin. Ze wijken nauwelijks van onze zijde terwijl wij voor de uitdagingen in onze leven staan of de hoogtepunten ervan beleven. We vertrouwen hen gewoon alles toe, ze zijn onze speelkameraden en onze beste vrienden.”

Sorry, maar ik ben gewoon stapelgek op dieren en meer in het bijzonder honden. Het maakt mij niet uit of de ruiten van mijn pas-gewassen auto volstaan met neus- en pootafdrukken of mijn verse jeansbroek volhangt met modderpoten. En of een kleine wandeling met onze rakkers alweer een wandeling van een uur wordt omdat ik het niet kan laten om elke hond die ik tegenkom te strelen.

 

Waar ik na zo’n dag nog het meeste kan van genieten is in de zetel kruipen met een goede sci-fy of avonturenfilm en terwijl die beestig warme lijfjes of voetkussentjes van onze harige rakkers tegen je voelen. Ik hou zo van cocoonen met mijn vrouw en een lekker glas wijn; en laat de actie dan maar van het scherm spatten.

 

En ja, ik zou het nog vergeten! Ik heb dus inderdaad de beste job ter wereld. Ook al omdat ik vind dat onze trouwe viervoeters het verdienen om gefotografeerd te worden omwille van de speciale plek die ze in ons hart hebben en om hun fratsen en karakter vast te leggen terwijl we nu nog kunnen. Wat is er dan beter om mensen prachtige foto's van hun huisdieren te geven zodat ze die herinneringen hun leven lang kunnen koesteren?