PixelPet professionele huisdierenfotograaf

Bel me: +32 477 636 237    Email: info@pixelpet.be

Op onze blog


De beste artikels voor onze dierenvrienden

Nieuws

Een terugblik op huisdierenfotografie in 2017

Ik ben nog even aan het bekomen van teveel Kerst- en Nieuwjaarsdiners terwijl ik dit schrijf. Niet alleen heb ik nu een volle maag maar heb ik ook een vol gevoel van trevredenheid als ik terugblik op wat we dit jaar hebben mogen meemaken. Diversen soorten huwelijken mogen fotograferen en de opstart gemaakt, samen met mijn echtgenote Nancy, van ons droomproject, huisdierenfotografie. Terwijl we tevens de rekeningen aan het betalen zijn die ons toelaten te bereiken van wat we met veel liefde willen doen, beseffen we maar al te goed dat het maar een middel is om ons doel te bereiken. En is dat doel niet voor iedereen om gewoon gelukkig te zijn? Bij ons is dat onder meer in de vorm van 2 superlieve Amerikaanse Cockers en een huis vol liefde en plezier, en vooral de tijd vrijmaken om daar van te genieten!

Huisdierenfotografie in 2017

Het was gewoon een wervelwind dit jaar. Vooral de laatste 6 maanden was alles in een stroomversnelling gekomen. We deden al langer huisdierenfotografie maar dit jaar hadden we het plan opgevat om het op te splitsen van onze huwelijks- en portretfotografie om betere info en zichtbaarheid te kunnen creëeren. Maar dat het allemaal plots zo snel ging gaan was wat onverwacht maar enorm leuk om te doen. Dankzij de steun van diverse mensen hebben we dan toch PixelPet uit de grond gestampt. Het is gewoon schitterend om met al die leuke harige viervoeters te kunnen samenwerken. Niets toffer dan hun baasjes mooie herinneringen te kunnen geven om voor eeuwig te koesteren.

Huwelijksfotografie in 2017

Het was terug een prachtig jaar waarin ik een heleboel huwelijken heb mogen fotograferen en ik kan je zeggen dat ze allemaal prachtig en uniek waren. Zowel de trouwkoppels, hun familie, vrienden, als de andere huwelijksprofessionals die ik tegenkwam. Het is misschien een torenhoog cliché maar ik mag me gelukkig prijzen deze job te hebben waarbij ik enkel lachende en verliefde mensen zie. Dus aan alle koppels en mensen een grote dank-je-wel om mij te vertrouwen met deze belangrijke taak en om mijn humor te verdragen ;-) !

Hoe dan ook, wat we ook doen van fotografie, we hebben een fantastisch leuke job en ik wil jullie daar nog even van laten meegenieten. Op naar een knallend, liefdevol en beestig 2018!